top of page

Herinneringen voor altijd vastleggen. Tijdens een wandeling in het bos of op het strand, of simpelweg thuis tijdens een kussengevecht. Er is niks te gek voor mij om jullie bijzondere moment onvergetelijk te maken.

Wil je graag momenten samen met je partner of zelfs met je gezin op beeld vastleggen? Dan begeleid ik jullie graag om deze momenten zo natuurlijk en authentiek mogelijk op beeld vast te leggen.

DSC07797.jpg

Na jullie aanvraag neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Ten eerste ontvangen jullie een brochure met informatie over mijn werkwijze en mijn tarieven. Daarna kunnen we we ideeën uitwisselen, wensen die jullie hebben of tips die ik jullie voor de shoot mee kan geven, van te voren te bespreken. Na de fotosessie zal het circa drie weken duren voordat ik jullie foto's zorgvuldig bewerkt heb en jullie deze kunnen ontvangen.

DSC03341.jpg

Op het moment dat ik jullie unieke koppel- of familieshoot klaar heb, ontvangen jullie een link waar de foto's op een online galerij beschikbaar zijn.

Ik lever minimaal 30 bewerkte foto's in hoge resolutie. Deze foto's kunnen uiteraard met familie en vrienden gedeeld worden.

DSC07785.jpg

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen en jullie speciale momenten op beeld vast te leggen.

SENT

bottom of page