top of page
DSC02033.jpg

HI THERE..

Ik ben Philip, bruidsvideograaf van otherlovestories. De persoon achter de camera die jullie bijzondere dag op beeld vastlegt. Mijn stijl is puur en authentiek met een cinematische touch. Ik hou ervan om echte emoties vast te leggen. Indien nodig zal ik aanwijzingen geven, maar minimaliseer dit om jullie natuurlijke doen en laten op de dag niet te verstoren, want de beste video's ontstaan simpelweg als jullie jezelf kunnen zijn.

Ik hou van reizen en zal naar elke plaats reizen om jullie verhaal te vertellen. Ik kan mijn creativiteit uiten door bijzondere aandacht te besteden aan een enkele clip om de video zo perfect mogelijk te maken. Ik hou van epische landschappen en wilde koppels. Ik hou van intieme en authentieke bruiloften, elopements op bergen of kliffen, uitwisseling van geloften op het strand bij zonsondergang, of zelfs gezellige feestjes thuis. Waar jullie ook gaan trouwen, ik zorg ervoor dat deze speciale dag op een onvergetelijke manier wordt vastgelegd.

TESTIMONIALS

recensie otherlovestories

"Ben jij op zoek naar een bruidsvideo waar emoties zó puur in worden vastgelegd en waarbij op een super professionele wijze een indruk wordt gewekt van de trouwdag? Dan sowieso Philip Heuser inhuren! Hij weet de muziek perfect te timen en kan sprookjesachtige vergezichten via de drone combineren met prachtige closeups. Hij heeft heel erg fraai werk afgeleverd! Bovendien is Philip een super leuke bruiloftgast die zich heel makkelijk mengt in de groep.. heel veel succes met alles Philip!"

- Emmy + Stefan

"Onze huwelijks film van Philip is fantastisch! Hij heeft alle bijzondere momenten vastgelegd. Bij het monteren heeft hij voor ons de juiste beelden gekozen om tot een geheel te komen. Philip luistert goed, is rustig en weet op z’n speciale dag in de gasten op te gaan. Een film van een paar minuten zegt meer dan 1000 woorden! Steeds opnieuw worden wij geraakt door de mooie beelden."

- Bionda + Erik

recensies beoordeling

MEER OP INSTAGRAM

bottom of page