TROUWFILMS

Marry Me In Austria | Emmy & Stefan

Elopement In Morocco | Carly & Milan


You And Me In Marrakech | Ellen & Firas

 Getting Married In The Netherlands | Bionda & Erik


Loving You.. Always | Dane & Jelle


ruedeseine engagednl wildheartwedding freespiritweddings destinationwedding boho bruiloft

EMMY & STEFAN

 

..zeiden ja tegen elkaar in Oostenrijk, omgeven door prachtige natuur en bergen. Geen enkele plaats had beter kunnen zijn. De trouwceremonie vond plaats in de kleine St. Georg kerk op Danielsberg met zitbanken uit het jaar 1515. Met 140 gasten werd de avond gevierd in de Almgasthof Himmelbauer. Het was een onvergetelijk avontuur dat ik met veel plezier vastlegde. Emmy en Stefan zijn een liefdevol stel en ik wens hen het allerbeste voor de toekomst.

CARLY & MILAN

Dit geweldige koppel werd geboekt als model voor een bruids- fotoshoot/workshop in het magische Marrakesh. Vlak voor de workshop begon, tijdens een zogenaamde “testshoot” is Milan op zijn knieën gegaan en heeft Carly op deze romantische plek ten huwelijk gevraagd. Wat een onvergetelijk avontuur was het met jullie!

ELLEN & FIRAS

 

Vorig jaar zijn we met onze vrienden Ellen & Firas naar Marokko gegaan en hebben we een onvergetelijke tijd gehad. Hun liefde voor elkaar is zo sterk en puur dat ik het moest vastleggen. Dus besloot ik hun verhaal te vertellen vanuit Marokko. Ik heb genoten van hun gezelschap. Samen met Ellen & Firas voelt het alsof de tijd stilstaat, je leeft gewoon het moment bij hen en denkt niet over na wat je morgen hoeft te doen. Ik kijk uit naar het volgende avontuur met hun..

BIONDA & ERIK

 

Twee unieke mensen die elkaar in alle opzichten aanvullen en een perfect team vormen. Vanaf het eerste moment van onze ontmoeting, klikte het. We zaten op hetzelfde niveau en begrepen elkaar meteen. Ze hadden een authentieke bruiloft met familie en goede/dierbare vrienden. Bionda creëerde de decoratie zelf met haar speciale oog voor detail en gaf de bruiloft de perfecte touch. Ik was dankbaar dat ik hun volledige ceremonie kon filmen, dus geen enkel moment bleef onverteld. Tijdens het bewerken van hun trouwvideo voelde ik alle emoties, liefde en vreugde die op deze dag te herkennen waren.

DANE & JELLE

Wat een bescheiden en lieve mensen! Ze vonden het in eerste instantie erg spannend aangezien het hun eerste shoot was. Ze werden steeds comfortabeler en vonden geen enkel idee te gek. Op deze manier heb ik hun pure liefde en persoonlijkheid op een mooie, speelse manier kunnen vastleggen. We gingen eerst naar een boerderij in Maastricht. Daarna hebben we een shoot gehad tijdens een “lunch” en toen de zon onderging hebben we de brunssemmerheide bezocht.

otherlovestories wedding videographer destinationwedding elopement love philip heuser