destinationwedding trouwvideograaf

TARIEVEN

Als jullie trouwvideograaf en storyteller creëer ik voor jullie een natuurlijke en authentieke trouwfilm. Graag zou ik op jullie trouwdag samen met jullie tweeën een moment vinden om mooie beelden van jullie vast te leggen. Laat jullie speciale dag voor altijd een mooie herinnering zijn. Leg jullie bruiloft vast op film, zodat jullie altijd terug kunnen kijken naar dat ene mooie moment. Met een trouwfilm hebben jullie ook de mogelijkheid om dit speciale moment met familie en vrienden te delen die op jullie bruiloft niet aanwezig kunnen zijn.

Willen jullie meer informatie over opties en prijzen, neem graag contact met mij op.


VOOR

Voorafgaand aan jullie bruiloft zullen wij alle onbeantwoorde vragen en wensen bespreken tijdens onze kennismakingsgesprek. Omdat ik de hele dag met jullie mee ga naar jullie bruiloft, is het voor mij belangrijk dat we een harmonische klik hebben. Uiteraard ben ik ook voor en na onze ontmoeting op elk moment voor jullie beschikbaar.

TIJDENS

Tijdens jullie bruiloft zal ik de momenten en emoties van jullie speciale dag vastleggen om ze op een natuurlijke en authentieke manier te visualiseren. Ik werk zo discreet mogelijk op jullie bruiloft. Tijdens jullie trouwdag wil ik ook graag een paar opnames plannen om mooie momenten van jullie twee vast te leggen.

NA

Na jullie bruiloft begint de bewerking van jullie trouwvideo. Ik zoek de mooiste momenten uit en breng ze samen in een unieke compositie. De voltooiing van jullie trouwfilm duurt ongeveer twee maanden. Zodra de film klaar is, ontvangen jullie een USB stick in een mooie geschenkdoos en een link waar jullie de film op elk moment terug kunnen kijken en naar vrienden en familie kunnen sturen.