hochzeitsvideograf Hochzeitsfotograf Philip Heuser otherlovestories bruidsvideograaf trouwvideograaf trouwfotograaf

HOE FILM MIJN PASSIE WERD..

 

Ik ben geboren in 1992 onder de naam Philip, een Duitser met Amerikaanse afkomst en woonachtig in Nederland. Ik ben opgegroeid op het platteland, wat mijn sereniteit zou kunnen verklaren. Ik hou van reizen, in gezelschap met mijn familie zijn en naar de bioscoop gaan. Films fascineren me al van jongs af aan. Ik wilde altijd al weten wat er achter de camera gebeurde, maar in die tijd besefte ik niet dat mijn passie voor film zo groot was. Dus koos ik in eerste instantie voor de sporthogeschool.

 

Ik herinner me mijn eerste video nog heel goed. Mijn vriendin en ik gingen naar Haarlem voor een korte vakantie. Ik heb onze momenten opgenomen met mijn telefoon. Thuis wilde ik deze herinnering opnieuw beleven. Dus besloot ik er een korte film van te maken. Ik ben op zoek gegaan naar programma's en technieken om video's te bewerken en koos muziek die bij de video zou passen. Het resultaat inspireerde me zodanig dat ik daar echt beter in wilde worden.

Nu geniet ik van het avontuur van het werken met geweldige mensen en het vastleggen van hun verhalen op film, om die momenten onvergetelijk te maken.

"Ben jij op zoek naar een bruidsvideo waar emoties zó puur in worden vastgelegd en waarbij op een super professionele wijze een indruk wordt gewekt van de trouwdag? Dan sowieso Philip Heuser inhuren! Hij weet de muziek perfect te timen en kan sprookjesachtige vergezichten via de drone combineren met prachtige closeups. Hij heeft heel erg fraai werk afgeleverd! Bovendien is Philip een super leuke bruiloftgast die zich heel makkelijk mengt in de groep.. heel veel succes met alles Philip!"

"Onze huwelijks film van Philip is fantastisch! Hij heeft alle bijzondere momenten vastgelegd. Bij het monteren heeft hij voor ons de juiste beelden gekozen om tot een geheel te komen. Philip luistert goed, is rustig en weet op z’n speciale dag in de gasten op te gaan. Een film van een paar minuten zegt meer dan 1000 woorden! Steeds opnieuw worden wij geraakt door de mooie beelden."

"Pas geleden heb ik samen met mijn vriend een fotoshoot door Philip laten maken. Het was een erg leuke dag! Philip was heel aardig en stelde ons erg op t gemak waardoor de foto's heel leuk en spontaan geworden zijn. Hij werkte heel professioneel en had veel en originele ideeën en weet veel leuke locaties om foto's te maken. Een aanrader!"